Over VIVID

Nieuwsgierigheid. Naar wat mensen beweegt, waarom ze doen wat ze doen. En: of wát ze doen wel is wat ze ten diepste willen doen….? is een rode draad in mijn leven en blijft mij eindeloos boeien. 

Meer dan 15 jaar heb ik ervaring op het gebied van ‘Menselijk Kapitaal’. In recruitment, management & talent development, executive search, organisatie advies, leiderschapsontwikkeling en coaching. Zowel voor de publieke sector (ministeries), corporate omgeving (Ahold) als het MKB-bedrijf (adviseur voor familiebedrijven en DGA’s). Hierdoor heb ik een breed perspectief ontwikkeld en goed zicht gekregen op wat (minder) effectief is in organisaties en hoe het ook anders kan. Ook heb ik leiders en medewerkers mogen begeleiden bij belangrijke veranderingen in hun loopbaan. Hierbij merkte ik meer en meer dat ik mensen wilde helpen te ontdekken wat hun krachten, talenten en drijfveren zijn. Maar ook: hun schaduwkanten. Hen helpen te doen wat ze ten diepste willen en kunnen doen. Ik wil mensen helpen hun volste potentieel te leven. 

Om hierin zelf nog een grotere rol van betekenis te kunnen spelen, ben ik september 2019 aan de coachopleiding Intuïtief Coachen begonnen. Een waardevolle aanvulling op mijn ervaring en opleidingen van de afgelopen 20 jaar.

Inmiddels ben ik werkzaam als geaccrediteerd coach (EMCC) en sinds november 2020 heb ik mijn eigen bedrijf VIVID Coaching, Training & Advies.

VIVID staat voor helder & levendig. Weer helder wat je wilt. Wie je bent. Waar je voor staat. Dat is wat mij drijft in mijn coachtrajecten. Bij trainingen, workshops én in mijn adviestrajecten.

Over mij

Geboren in een warm, hecht onderwijzersgezin uit Twente, met 4 kinderen (2 oudere broers en een jonger broertje) is omzien naar -en interesse ín elkaar, mij met de paplepel ingegoten. Andere belangrijke waarden waarmee ik ben groot gebracht zijn: respect, eerlijkheid, nieuwsgierigheid en positiviteit. Deze waarden zie je ook direct terug in mijn werk. 

Als moeder van inmiddels zelf vier prachtige dochters, merk ik dat weten waar je voor staat, leven vanuit je kernwaarden, heel belangrijk is. Het is een kompas. En helpt je bij het maken van belangrijke, maar ook alledaagse keuzes. 

Ik heb de afgelopen jaren mogen ervaren dat goed voor jezelf zorgen ontzettend belangrijk is. Voor zowel lijf als geest. En hierbij helder krijgen waar je voor staat, wat je wilt, waar je écht gelukkig van wordt. Naast het runnen van mijn eigen bedrijf, breng ik daarom graag veel tijd door met mijn man en kinderen. Twee katten en binnenkort ook een hond. Familie & vrienden spelen een belangrijke rol in mijn leven. Ik probeer groots te genieten van kleine dingen. Mijn batterij laadt verder op van sporten (schaatsen en fietsen), wandelen, kamperen in de zomer en skiën in de winter.